Kinaimport

torsdag, oktober 19, 2006

MER OM IMPORT

(Scenario 1.
I dette tilfellet så har kunden en ide om et eller flere produkt som kan sources i Kina og videre opplyse oss om mulig volum og pris slik at vi kan vurdere størrelsen på besparelsen og om det hele er bryet verdt.
Vårt kontor i Shanghai eller Beijing finner så fram til leverandører eller produsenter av de ønskede produktene og pristilbud blir forespurt fra de beste leverandørene.
Vi videreformidler pristilbudet til vår kunde i Norge og opplyser om muligheten for å få tilsendt vareprøver. Dersom kunden er førnøyd med prisen kan vareprøve sendes til Norge slik at kunden kan kontrollere kvalitet og spesifikasjoner. Kostnaden med en slik vareprøve blir fratrukket fakturaen når en bestilling blir gjort.
Kontraktsvilkår inkludert spesifikasjoner med pris på varen og leveringsvilkår blir avtalt mellom oss og kunden. Et depositum på 30% blir så betalt av kunden ved signering av kontrakten og et "Letter of Credit" blir utstedt til oss innen 10 virkedager.

Scenario 2.
Kunder som har benyttet seg av tjenestene ovenfor og andre som har behov av å importere større mengder av varer kan bruke oss som sin sourcing partner. Når vi opptrer i rollen som sourcingpartner kan det inkludere noen eller alle av de følgende tjenester:
1. Kostnadsanalyse - opprettet for et utvalg av produkter som har det største potensialet for besparelser.
2. Source varer i Kina.
3. Arrangere kundebesøk til Kina - vi gir assistanse vedrørende alle detaljer som opphold, transport i Kina, tolker og pågående forhandlinger med leverandører i Kina.
4. Organisere varelagring, shipping og distribusjon til og i Norge.

Våre tjenester er skreddersydd til ethvert spesielt tilfelle. For å klargjøre hva vi kan gjøre for deg ikke nøl med å ta kontakt med oss via epost eller telefon. )