Kinaimport

torsdag, oktober 19, 2006

OM OSS

Førsund Consulting er et registrert firma i Norge med Org.nr.987 097 760. Vi har som mål å drive med å importere varer fra Kina til Norge.
Vi har kontor i Beijing og i Norge (Frekhaug) og vi samarbeider også tett med et irsk firma med kontor i Shanghai. Firmaet er startet av Hallvard Førsund jr. Vår medarbeider i Beijing er Aiping Zhang.
Førstnevnte har bakgrunn som tidligere selvstendig næringsdrivende i Norge og har nylig tatt viderutdanning MSc (Mastergrad) i international handel og markedsføring i England og Holland.
Sistnevnte har MSc i Business Management fra universitet i England samt bakgrunn fra eget firma og jobb i det kinesiske standardiseringsdepartementet.
Vi ser mulighetene og utfordringene i en global markedsplass. Kinas produksjonskapasitet sammenført med effektiv logistikk åpner opp et potensial for hver eneste sektor i Norge for å oppnå besparelser.
Vi er kjent med ethvert aspekt med å gjøre forretning i Kina og med de ulike reglene for import av varer til Norge.
Ved vårt kontor i Beijing har vi en kinesiskspråklig medarbeider som gjør kontakten med de kinesiske leverandørene lettere da det er en forutsetning for å lykkes her at en kjenner det lokale språk og kultur.